KÖSZÖNTŐ

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Vasváriak Vasváriért Közéleti Egyesület honlapján. Régi tervünket váltottuk valóra a honlap indításával. Amiért ez most következett be, annak oka az, hogy egyesületünk közel 10 éves történetének eseményei és tapasztalatai olyan mennyiségű dokumentumot hoztak létre, amelynek bemutatásához az önkormányzati honlap már nem nyújt megfelelő felületet.

Így hát megköszönve az önkormányzattól az elmúlt hét évben kapott bemutatkozási lehetőséget új vizekre evezünk, és önálló honlapot indítunk. Bízva abban, hogy a látogatók számára érdekes módon tudjuk bemutatni tevékenységünket, terveinket a mindennapi eseményekről szóló híreket.

El kell mondanom, hogy a honlap indításában szerepet játszott az is, hogy az utóbbi hónapok eseményei azt jelzik felénk, nagyon sok tévhit él a közbeszédben a munkánkkal, tevékenységünkkel kapcsolatban, melyek félreértésekre adnak okot. Ezeknek az eloszlatására a legjobb módszert abban látjuk, ha a nyilvánosság elé tárjuk mindazt, aminek egyesületünk részese, vagy megvalósítója volt. Azokat a dokumentumokat, amelyek a működésünket, gazdálkodásunkat meghatározzák, bemutatják azokat az eseményeket, amelyek ma már emlékként övezik a 2006 óta eltelt időszakot, és amelyeknek nem csak a tagság, de az egész település lakossága részese lehetett. Ezek a dokumentumok szerződésekből, szervezeti iratokból, fényképekből és videókból állnak. Ezeknek a nyilvánosság elé tárásával azt kívánjuk bizonyítani, hogy a Vasváriak Vasváriért Közéleti Egyesület működését nem övezi semmiféle titokzatosság és céljai megvalósításával az egész település javát szolgálja.

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődését kérem, böngéssze oldalainkat, amelyek folyamatosan telnek meg majd tartalommal és reményeink szerint valamennyi ide látogató érdeklődő számára érdekes információkat nyújt.

Kellemes időtöltést, jó böngészést kívánok!

Tóth Zoltán

egyesületi elnök